FUTSAL.HU

Szakmai rovat

Egy kis (nem Kis!) "szakmázás"...

A www.samsunsport.hu portálon olvashattunk egy cikket Futsal, egy újabb elátkozott sportág címmel, amely a magyar futsalválogatott csúfos leszerepelésének az okairól ír, szerintünk - nem megbántva a cikk íróját – nem eléggé megalapozott szakmaisággal.

Az idézet: „A rég várt áttöréshez talán csak annyi kellett volna, hogy válogatottunk ne veszítse el a csehek elleni kulcsfontosságú mérkőzést 4-0-ás vezetésről, 15 perc alatt.

Bővebben...
 

EDZŐKÉPZÉS - Futsaltechnikai Gyakorlatok (Kis János)

futsal_szakkonyv_boritoMivel weblapunk véleménye szerint is megalapozatlanul, megindokolatlanul és érthetetlenül a háttérbe van szorítva Kis János társszerzőhöz is köthető Edzőképzés c. könyv - például a magyar futsaledzők képzésénél is -, ezért úgy gondoltuk szakmai rovatunkban publikálunk pár fontos részt, hogy ezúton is - elsősorban - a most végzett futsaledzők, de az általános iskolai testnevelő tanárok figyelmébe is ajánljuk. Ezen a héten a technikai gyakorlatokról teszünk közzé anyagot, majd a következő szombaton egy újabb részt.

Bővebben...
 

EDZŐKÉPZÉS - Technika (Kis János)

futsal_szakkonyv_boritoMivel weblapunk véleménye szerint is megalapozatlanul, megindokolatlanul és érthetetlenül a háttérbe van szorítva Kis János társszerzőhöz is köthető Edzőképzés c. könyv - például a magyar futsaledzők képzésénél is -, ezért úgy gondoltuk szakmai rovatunkban publikálunk pár fontos részt, hogy ezúton is - elsősorban - a most végzett futsaledzők, de az általános iskolai testnevelő tanárok figyelmébe is ajánljuk. Ezen a héten a technika c. anyagot tesszük közzé, majd a következő szombaton egy újabb részt.

Bővebben...
 

EDZŐKÉPZÉS - Élettani ismeretek (Kis János)

futsal_szakkonyv_boritoMivel weblapunk véleménye szerint is megalapozatlanul, megindokolatlanul és érthetetlenül a háttérbe van szorítva Kis János társszerzőhöz is köthető Edzőképzés c. könyv - például a magyar futsaledzők képzésénél is -, ezért úgy gondoltuk szakmai rovatunkban publikálunk pár fontos részt, hogy ezúton is - elsősorban - a most végzett futsaledzők, de az általános iskolai testnevelő tanárok figyelmébe is ajánljuk. Ezen a héten az élettani ismeretek c. anyagot tesszük közzé, majd a következő szombaton egy újabb részt.

Bővebben...
 

EDZŐKÉPZÉS - Edzések felépítése (Kis János)

futsal_szakkonyv_borito

Mivel weblapunk véleménye szerint is megalapozatlanul, megindokolatlanul és érthetetlenül a háttérbe van szorítva Kis János társszerzőhöz is köthető Edzőképzés c. könyv - például a magyar futsaledzők képzésénél is -, ezért úgy gondoltuk szakmai rovatunkban publikálunk pár fontos részt, hogy ezúton is - elsősorban - a most végzett futsaledzők, de az általános iskolai testnevelő tanárok figyelmébe is ajánljuk. Legelőször az edzések felépítése c. anyagot tesszük közzé, majd hetente - minden szombaton - egy-egy újabb részt.

Bővebben...
 
1. oldal / 2

JÓTANÁCS!

2014 január 21 kedd

„Ha katonákat képzel, várni fogja a parancsot a pályán, hogy add ki neki. Ha gondolkodásra készteted Őket, akkor döntéseket hoz.” (Javier Lozano)

MÉRKŐZÉSEK, INFORMÁCIÓK

mlsz_adatbank

AJÁNLOTT OLDALAK

rio

www.rio-apartment.com/