FUTSAL.HU

FŐOLDAL » Hírek » Válogatott


Nem sikerült visszavágni a szlovénoknak

vall 111205A vb-selejtezők előtt álló futsalválogatottunk második szlovéniai felkészülési mérkőzésén is vereséget szenvedett a hazaiaktól.

A szombati 3-1-es hazai győzelem után mai visszavágási esélyeinket csökkentette, hogy Lódi Tamás sérülés miatt nem tudta vállalni a játékot. Esélyeink tovább romlottak az első három percben, a házigazdák lerohanták a mieinket, és a harmadik percben már 3-0-ra vezetettek. A játékvezetőknek néhány furcsa ítélettel sikerült felpaprikázniuk játékosainkat, akik 4-1-es hazai vezetés után sebességet váltottak, zsinórban három gólt szereztek, és 4-4-re módosították az állást.

A második félidő kiegyenlített játékot hozott, majd a játékvezetők második sárgával kiállították Dróth Zoltánt, a szlovénok pedig kihasználták az emberelőnyt, és visszavették a vezetést. Ezúttal a szerencse sem állt mellénk, a hajrában ugyanis a hazaiak egy lepattanó labdát megszerezve újabb gólt lőttek, és 6-4-re megnyerték a mérkőzést.

- "Borzasztóan kezdtük a mérkőzést, egy védelmi hibánkból és két kontrából pár perc alatt három gólt szereztek a hazaiak." - mondta Frank Tamás szövetségi edző a lefújás után. - "Játékosaim csak a bírók érdekes döntéseit követően kezdtek el nagyobb hőfokon játszani, ekkor már jól védekeztünk, belőttük a helyzeteinket és sikerült egyenlítenünk. A második félidőben kiegyenlített volt a játék, de a gólokat a hazaiak szerezték. Bár a körülmények nem nekünk kedveztek, Szlovénia nem érdemtelenül győzött. Nekünk szokni kell még ezt a magas játéksebességet, mert egyelőre sokat hibázunk az ilyen nagy iramú meccseken. A vereség ellenére erőt meríthetünk ebből a mérkőzésből, hiszen az első négy-öt perctől eltekintve pariban voltunk a szlovénokkal."


Szlovénia - Podčetrtek, 2011.12.04. - 17 óra
szlovenia1 zaszloSzlovénia-Magyarországhun1 zaszlo

6:4 (4:4)

Magyarország: Reveland (k) - Gyurcsányi, Tóth, Harnisch, Dróth - Németh, Dávid, Csopaki, Lovas, Simon Á., Simon Zs., Pallai (k) Edző: Frank Tamás

Gólszerzők: Grželj, Melink (2), Fetič, Chopaty, Osredkar, Uršič, illetve Gyurcsányi (2), Lovas, Csopaki


Forrás: www.mlsz.hu