Hosszú eltiltást kapott Kis János, Kovacsicsot felfüggesztették...

1paragrafus

A múlt pénteki, Aramis ellen, a kispadról kiállított Kis János visszaesőként hosszú eltiltást kapott.

Határozat:

A Fegyelmi Bizottság megállapította, hogy Kis János sportszakember a Fegyelmi szabályzat 7.§ (3. bekezdés) pontjában meghatározott fegyelmi vétséget elkövette.

Ezért az FSZ 10. § (3) bekezdés és a 14. § (2) bekezdés C pontja alapján nevezett sportszakembert, mint visszaesőt minden jellegű mérkőzésre vonatkozóan a sportszakmai tevékenységtől 2010. március 31-ig eltiltja.

Indoklás:

Az FB a mérkőzésről készült játékvezetői jelentés alapján megállapította, hogy a 2010. február 26.-án lejátszott Colorspetrum Aramis – FTC Goldball NB I-es futsal bajnoki mérkőzésen Kis János sportszakember a terhére rótt fegyelmi vétséget elkövette, mert sportszakemberhez nem méltó magatartást tanúsított (a játékvezető ítélete ellen személyét durván sértő kifejezéseket használt), amiért a kispadról elküldték.

Az FB súlyosbító körülménynek értékelte, hogy nevezett sportszakember visszaesőnek minősül.

Az MLSZ azonnali hatállyal felfüggesztette Kovacsics Károly játékjogát, egy januári, kispályás teremtornán történt fegyelmi vétség miatt. Tárgyalása március 9-én lesz, így a hétfőn sorra kerülő Miskolc elleni bajnokin semmiképp nem szerepelhet a támadó.

Forrás: ftc-futsal.hu