FUTSAL.HU

A futsalról sem feledkeztek meg!

logo_mlsz_kA Magyar Labdarúgó Szövetség szombaton telki edzőcentrumában tartotta meg rendkívüli közgyűlését, ahol kedvenc sportágunkról - a futsalról - sem feledkeztek meg. A bevezetők és a megemlékezések, valamint az 1960-ban, tehát 50 évvel ezelőtt megrendezett UEFA-torna győzteseinek köszöntése és díjazása után sor kerítettek a Magyar Labdarúgásért Érdemérem három fokozatának átadására is.

Az MLSZ a Magyar Labdarúgásért Érdemérem Arany fokozatát adományozta - többek között: ...Esterházy Mártonnak, az MLSZ futsal bizottsága elnökének, Ragadics Ferencnek, az MLSZ futsal bizottsága alelnökének, Török Károlynak, az MLSZ játékvezetői bizottsága futsal szakági vezetőjének.

Kozma Mihályt, a magyar futsal-válogatott - sikereinek elismerése mellett nemrég felmentett - szövetségi edzőjét pedig, a futsal edzőképzés tananyagának kidolgozásáért, az edzőképzés megszervezéséért a Magyar Labdarúgásért Érdemérem bronz fokozatával tüntették ki.

Úgy látszik, hogy a Futsal Európa-bajnokság megrendezésében elvitathatatlan érdemeket szerzett projektmenedzsernek - Kasza János - már nem jutott a díjakból. Vagy lehet, hogy csak tévedés történt?